BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer uvádí novou serii X-HM76/86 mikro hifi síťových CD minisystémů


2016/10/12

Pioneer & Onkyo Europe GmbH s radostí uvádí nové modely X-HM76, X-HM76D a X-HM86D síťových CD přijímačů s reproduktory. Krom toho, že zvládnou přehrávat vaší sbírku CD disků, podporují také různé streamovací služby a hudbu ve vysokém rozlišení.

V posledních letech spolu s dramatickým rozšířením online hudebních služeb roste poptávka po možnosti přehrávání hudby ve vysokém rozlišení a to ideálně v kompaktním balení. X-HM76, X-HM76D a X-HM86D síťové CD přijímače podporují širokou škálu online streamovacích služeb, počínaje TuneIn, Spotify Connect nebo stále populárnější Tidal a Deezer. Kromě toho je k dispozici podpora služeb s podporou Google Cast. 3.5” LCD dokáže zobrazit náhled alba a spoustu dalších užitečných informací. Součástí výbavy je Wifi modul a to včetně AirPlay. Samozřejmostí je pak podpora přehrávání souborů s vysokým rozlišením (FLAC/AIFF/WAV až do 192 kHz/24-bit) a Apple Lossless formáty, DSD je podporováno až do 11.2 MHz. Model X-HM86D s nejlepším projevem je současně také nejvyšším typem v nabídce, a to především díky kombinaci obvodů pro vylepšení zvuku s celkovým výkonem 2x65W.
Reproduktory, jimiž je vybavený tento systém jsou osazené 130mm středobasový měnič s membránou ze skelných vláken, který nabídne nejen detailní reprodukci ale dostatečný akustický tlak. V nabídce bude i verze XC-HM86D dodávaná jako řídící jednotka bez reproduktorů. Modely X-HM76D a X-HM86D jsou vybavené DAB/DAB+ tunerem schopným přijímat digitální radiové vysílání a reproduktory s povrchovou úpravou klavírním lakem.

Základní vlastnosti

1. Podpora široké škály streamovacích služeb jako např. TuneIn, Spotify®, TIDAL, DEEZER, Google Cast a AirPlay*2. Google Cast podporuje širokou škálu streamovacích služeb a vy je následně můžete posílat do Google Cast kompatibilních reproduktorů. AirPlay vám umožní přehrávat z jablečných přístrojů bez potřeby kabelu, pomocí domácí sítě. Integrované internetové rádio s možností příjmu tisíců stanic z celého světa. Možný je také bezdrátový multiroom systém s podporou FireConnect.

2. Obsluha je bezkonkurenčně komfortní díky přehlednému LCD displeji a dedikované aplikaci.

3. Podpora formátů vysokého rozlišení DSD*1 (up to 11.2 MHz) stejně jako FLAC/AIFF (192 dkHz/24 bit) a Apple Lossless.

4. Technologie zajišťující kvalitní zvuk Pro věrnou reprodukci hudby ve vysokém rozlišení prošly signálové cesty opakovaným procesem ověření jejich optimální funkce a kvalitního odrušení šumu. Díky Clean Ground konstrukci, která odděluje zemnění analogové a digitální části a díky tomu významně snižuje vysokofrekvenční digitální šum. Systémy prošly opakovaný laděním zvukové charakteristiky tak, aby odpovídala požadavkům na klasické Hifi komponenty Pioneer. Serie X-HM76 je vybavená velkým 120mm středobasovým reproduktorem a 25mm kalotou pro energické basy a věrné výšky. Verze vybavená DAB přijímačem pak navíc disponuje reproduktory v exklusivním provedení klavírní lak. Model X-HM86(D) je vybavený 130mm středobasem pro ještě vyšší dynamiku.

Porovnat produkt