BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bezplatné prodloužení záruky na XPRS Series aktivních reproduktorů


2017/12/13

12. leden 2017: Pioneer Pro Audio rozšiřuje záruční dobu XPRS Series aktivních reproduktorů. Díky online registraci svého produktu můžete již nyní získat sedm let záruky.

 Již od svého uvedení v roce 2016 se kompaktní a výkonná XPRS Series stala velice žádanou pro své univerzální možnosti a jednoduché zapojení a to jak pro živý zvuk, tak i pro mobilní DJ, svatostánky a neposlední řadě i pevné instalace. Uvedením nové XPRS10 dvoupásmové plno-rozsahové reprosoustavy a XPRS15 subwooferu s jedním 15“ měničem byla celá řada v nedávné době ještě posílena. A jako výraz plné důvěry v tyto produkty jsou všechny reproduktory řady XPRS nyní nabízené s konkurenční výhodou prodloužené sedmileté záruky.


Produkty, na které se vztahuje prodloužená záruka:

Full-range reproduktory:XPRS10, XPRS12, XPRS15

Subwoofery: XPRS115S, XPRS215S

Díly: Bezplatné opravy je možné uplatnit na části zesilovačů po dobu pěti let a na další části jako měniče po dobu sedmi let od data nákupu, v případě registrace produktu online. Další detaily jsou k dispozici níže.

 

Požadavek na bezplatný servis je možné uplatnit u autorizovaného servisu v zemi, kde bylo zařízení zakoupeno. Uvedená lhůta začíná dnem nákupu reproduktoru/ů od Pioneer DJ Corporation v zastoupení spol. BaSys CS (PDJ)nebo PDJ autorizovaného obchodu.


Aktivujte prodlouženou záruku registrací produktu/ů

V případě nákupu některého z uvedených produktů si můžete vytvořit účet na Pioneer DJ stránkách a registrovat zde vaše XPRS reproduktory (https://www.pioneerdj.com/).

Následně budete moci stáhnout Certifikát prodloužené záruky Pioneer XPRS v .pdf(dále jen Certifikát). Aby bylo možné využívat bezplatný servis v rámci prodloužené záruky, musí být splněno násl.:

Váš produkt musí mít stejné označení a výrobní číslo jako na „Certifikátu“.

Je nutné doložit nákup pomocí originálního kupního dokladu, vč. data, typu zařízení a obchodníka.

Certifikát prodloužené záruky  - vytištěný originál stažený po provedení registrace produktu. Registrace musí proběhnout do 90 dní od data nákupu zařízení.


Produkty nakoupené dříve

V případě, že jste nakoupili některé z uvedených zařízení splňující tyto podmínky před 31.prosincem 2017, můžete získat prodlouženou záruku registrací tohoto zařízení na Product Registration stránkách až do konce března 2018.


Jak stáhnout „Certifikát“

1. Navštivte www.pioneerdj.com

2. Přihlašte se do svého účtu

3. Zvolte /vaše jméno/ pro zobrazení /můj profil/

4. Vyberte /má zařízení/

5.  Vyberte „Download your warranty certificate“ tlačítko v pravém dolním rohu

6. stahujete XPRS Warranty Certificate

Další informace

Pro bližší detaily stažení XPRS prodloužené záruky a plné znění jejích podmínek navštivte www.pioneedj.com a přihlaste se do svého účtu.

Porovnat produkt