BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Vinylová revoluce


2016/08/23

Představujeme PLX-500 – profesionální gramofon s přímým náhonem pro DJ a milovníky Lp desek

Abychom mohli nabídnout univerzálnější a levnější řešení pro DJ a milovníky vinylu, představujeme nový gramofon s přímým náhonem. PLX-500 je připravený „out of the box“ především díky linkovému výstupu, který není problém připojit prakticky do kteréhokoli linkového vstupu včetně aktivních reproduktorů.

Stavíme na naší tradici produkce kvalitních gramofonů a PLX-500 vychází ze svého profesionálního nekompromisního bratra PLX-1000. Vysoký kroutící moment jej předurčuje pro scratching a již v balení je vybavený vším, co budete potřebovat, včetně přenosky, raménka a slipmat, navíc jeho USB vám umožní vytvářet kvalitní digitální nahrávky vaší sbírky desek pomocí volného SW Rekordbox. Stejně tak můžete použít PLX-500 a Rekordbox dvs PlusPack k hraní a scratchingu digitálních souborů v případě doplnění o kompatibilní DJM mixer a RB-VS1-K Control Vinyl.

Klíčové vlastnosti PLX-500

  1. Vysoce kvalitní analogový zvuk
    Model PLX-500 si osvojuje konstrukční prvky plně profesionálního modelu PLX-1000 a nabízí teplý, čistý analogový zvuk. Nejkratší možná cesta signálu od přenosky po výstup eliminuje zkreslení, linkový výstup zase umožní připojit gramofon do jakéhokoli linkového vstupu.
  2. Snadný záznam
    Vestavěné USB rozhraní nabízí možnost nahrávat vaši LP sbírku do velice kvalitních WAV souborů jednoduchým propojením s MAC/PC. Digitalizace desek je díky rekordbox aplikaci snadné a jednoduché, a jakmile je jednou máte ve formě dat, můžete je pouštět pomocí PLX-500 a rekordbox dvs setupu, na DDJ kontroleru nebo pomocí CDJ z flash paměti. Samozřejmě také kdekoli na cestách.

Jak nahrát vinyl do kvalitního WAV souboru

  • Připojte PLX-500 k PC/Mac pomocí USB kabelu
  • Otevřete free rekordbox aplikaci
  • Klikněte na tlačítko nahrát, otevře se Record Standby mode
  • Stiskni Play na PLX-500, rekordbox začne nahrávat, jakmile spustí hudba
  • Když je vše nahráno, stiskni Stop. Rekordbox otevře okno, kde je možné vložit jméno každé skladby, interpreta. Skladba se pak objeví v rekordbox databázi, kde ji lze podle výše vloženého rychle najít.

 

  1. Vysoký kroutící moment gramofonu s přímým náhonem pro DJ performance a rekordbox DVS
    Vysoký kroutící moment tohoto modelu je ideální promixování a scratching.

 

  1. V krytu gramofonu je možné vystavit přebal desky během reprodukce.

 

  1. Rozvržení ovládacích prvků je převzato z PLX-1000
    PLX-500 přebírá design od svého většího bratra a bude nabízen v černé a bílé barvě.

Jak používat rekordbox dvs
Díky RB-VS1-K Ovládacího vinylu (doporučujeme nákup u autorizovaného dealera nebo na našem e-shopu). Na stránce rekordbox.com stáhněte nejnovější verzi rekordbox zdarma, následně je nutné zakoupit licenční klíč pro rekordbox dj a dvs. Stříbrná přenoska PC-HS01-S přiložená k PLX-500 bude dostupná samostatně od prosince ve třech barevných provedeních, černé, stříbrné a zlaté.


 
                     

Porovnat produkt