BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pioneer představuje novou funkci FireConnect™ dostupnou pro vybrané AV komponenty po únorovém update.


2017/02/23

23.Únor 2017 — Pioneer uvádí pro vybrané audio komponenty multiroom system FireConnect, který umožní bezdrátovou distribuci signálu do kompatibilních reproduktorů. 

FireConnect™ je zabezpečená platform využívající WiFi, která umožňuje sdílet síťový obsah dostupný master komponentu do síťových reproduktorů kompatibilních s FireConnect, jako například nových Pioneer MRX-3 a MRX-5, a to při frekvenci 44.1 kHz a 48 kHz.

 

Ovládání přehrávání, spojování reproduktorů do skupin a volba hudby jsou integrovány do Pioneer Aplikace pro iPod touch, iPhone, iPad, a Android™ smartphony a tablety.

 

Internetové streamovací služby jako Tidal, Deezer nebo TuneIn jsou připravené jako zdroje multiroom reprodukce a lze je intuitivně ovládat pomocí přehledné Pioneer Remote App. Systém podporuje take Spotify a přehrávání složek uložených na síti.

V rámci aplikace můžete jednoduše aktivovat jednotlivé reproduktory stejně jako spouštět je v požadovaném počtu najednou.

Díky možnostem komponentů vybavených FireConnect bude možné po provedení update (dostupný v Březnu) využívat  mnoha především multi room funkcí.

V první vlně přístrojů, které bude možné updateovat jde o: SC-LX901, SC-LX801, SC-LX701, SC-LX501, VSX-1131, VSX-831, VSX-S520D, VSX-S520, SX-S30DAB, FS-W50 a FS-W40.

Další zařízení, u kterých bude možné provést totéž později: N-30AE, NC-50DAB, XC-HM86D, X-HM86D, X-HM76D a X-HM76.

Další následující změny se budou týkat bezdrátovou distribuci zdrojů připojených k Master komponentu pomocí analogových vstupů.

Update Firmware je dostupný ke stažení pomocí daného komponentu Pioneer nebo prostřednictvím webových stránek.

Porovnat produkt