BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Pětice oceněných EISA 2018 z distribuce BaSys!


2018/08/20

Vyhlášení letošních cen EISA 2018 je pro společnost BaSys skutečně radostnou událostí. Hned pětice produktů z její nabídky si totiž odnáší ocenění za to nejlepší, co si zákazník může na evropském trhu pořídit.

MARANTZ 8006
"ND8006 / PM8006 je kombinace streamer / integrovaný zesilovač a přehrává téměř libovolný formát hudby z jakéhokoli zdroje. Nabízí za svojí cenu skvělý výkon. ND8006 roztáčí CD disky a streamuje přes AirPlay 2, Bluetooth, Spotify Connect, Tidal, Deezer a další. Zatímco kompatibilita s HEOS umožňuje odpovídajícími výrobky přehrávání v sestavě multiroom. Zábavou je konverze 192 kHz / 32 bitů pomocí převodníku ESS. Přehrávač také nabízí hifistům lahůdky, jako např. volitelné digitální filtry Marantz. Partnerský zesilovač PM8006 má 70 W na kanál, proprietární operační zesilovače HDAM a dvojitě stíněný toroidní transformátor. Za zvláštní zmínku stojí jeho výjimečný phono předzesilovač. Je to klasická kombinace."
ELAC ADANTE AS-61
"Adante AS-61 se nevyplatí podceňovat, ve skutečnosti jsou jiné, než jaké se na první pohled zdají být. Pečlivě aplikovaná chytrá konstrukce propůjčuje těmto stojanovým reprosoustavám při jejich velikosti překvapivě dynamický a výkonný zvuk. Konstruktér Andrew Jones dostal skvělý přednes z originální sestavy reproduktoru kombinující vrchlík s kuželovou membránou, společně se systémem dvou navzájem propojených basových komor podpořených pasivním radiátorem. Výsledkem je nádherně panoramatický prostor s působivou hloubkou a hladký průběh napříč celým kmitočtovým pásmem. Adante AS-61 je určitě momentálně jedna z nejtroufalejších a technicky nejmodernějších nových reprosoustav."
 
"V přímém kontrastu k rozumné ceně je sedmikanálový AV receiver Pioneer VSX-933 AV obalený dlouhým seznamem funkcí, které mu umožňují stát se středobodem domácího kina s až 7.2 kanály. Výbava dekódování zahrnuje formáty Dolby Atmos a DTS: X. K dispozici je "reflex optimiser" který na míru zkalibruje  všechny reproduktory i v nejnáročnějších místnostech. Výkonný a dobře navržený VSX-933 přidává k přehrávání filmů bezdrátový multiroom, podporu hi-res audio, streamingové služby včetně Tidal, Spotify a Deezer, plus Chromecast. Vtahující kvalita zvuku je jemně doladěna automatickým kalibračním systémem MCACC Pioneer a zajišťuje, aby tento přijímač vynášel filmy a hudbu na mnohem vyšší úroveň, než byste vzhledem k ceně očekávali."
"Tento cenově dostupný integrovaný zesilovač je oslavou 80. výročí založení společnosti Pioneer a překračuje díky lákavé kombinaci flexibility a hladkého zvuku všechna očekávání. S pěti linkovými vstupy, vstupem pro gramofon s přenoskou moving magnet a vestavěným DACem bude A-40AE tvořit srdce skvělého systému s omezeným rozpočtem. Díky velkému napájecímu zdroji napětí zesilovač Pioneer Direct Energy pohodlně pohání většinu reproduktorů a dělá to opravdu sladce. Zvučný, ale vyleštěný a přitažlivý zvuk přináší uspokojivý poslech a vytváří širokou zvukovou scénu, která je zásobována velkou dynamikou. Je to vynikající první krok na hi-fi žebříku."
"Jako jeden z prvních audiofilských osobních přehrávačů, který prolomil magickou hranici 400 €, nabízí Pioneer XDP-02U dotykový displej umístěný v prakticky navrženém těle. Je k dispozici v bílé, modré a růžové povrchové úpravě. Obsahuje 16 GB vestavěné paměti s množnosti rozšíření prostřednictvím dvou slotů pro karty microSD na 512 GB a výkonný zesilovač 300 mW, který díky výběru symetrického a single-ended výstupu má pod kontrolou i ta nejnáročnější sluchátka. Hudbu lze streamovat pomocí technologie Wi-Fi nebo Bluetooth, baterie vydrží přibližně 15 hodin a přehrávač je kompatibilní s hudebními soubory až do 192 kHz / 32 bitů. Zvuk se může pochlubit vynikající mikrodynamikou a jeho charakter lze jemně měnit pomocí 10ti pásmového ekvalizéru."
Copyright © 2018 BaSys CS, All rights reserved.

Porovnat produkt