BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Nové N-70AE a N-50AE


2017/05/30

Pioneer & Onkyo Europe GmbH uvádí dvojici síťových přehrávačů pro náročné posluchače, N-70AE a N-50AE. Oby využívají výkonných SABRE32 Ultra32 DAC, dvojitých transformátorů a USB-DAC s podporou 2.8/5.6/11.2 MHz DSD, a konečně také plug-and-play připojení HDD/USB-memory pomocí  USB.

Nejvyšší model N-70AE nabízí zpracování signálu pomocí SABRE Ultra32 DAC a tříkomorové stíněné šasi, které vzájemně izoluje analogovou a digitální sekci a eliminuje tak elektromagnetické rušení a přeslechy. Uvedený typ konstrukce má také pozitivní vliv na celkovou tuhost a odrušení jakýchkoli vibrací. Celý přístroj je složený z prémiových součástek jako například zakázkových kapacitorů pro zdroj napájení a soustružených RCA konektorů.

Oba evoluční modely jsou vybavené vestavěným Chromcastem a Spotify Connect, a díky tomu je možné telefonem řídit streaming, zobrazit přebal alba na telefonu i 3,5“ barevném LCD displeji. Streamovaná hudba, stejně jak Tidal a Deezer je snadno dostupná pomocí vlastního ovladače nebo aplikace Pioneer Remote App. Oba modely podporují WiFi dual band a zajístí tedy spolehlivý přenos i ve více zarušených lokacích.

Uživatel může navíc přehrávat i hudbu uloženou na přenosných HDD. Jednoduchým připojením kompatibilního HDD do USB vstupu na zadním panelu obou verzí. Další možností je také použít streamer jako hudební server. Připojené HDD mohou být přehrávány nebo zapisovány s pomocí PC připojeného do stejné sítě a díky tomu je přesun nové hudby z PC do aparatury otázkou několika okamžiků. 

Klíčové vlastnosti:

Výbava vyspělými zvukovými technologiemi pro dosažení vynikající kvality zvuku.

  • Nízkošumové zpracování signálu s použitím 8kanálového paralelního zapojení v kombinaci s SABRE32 Ultra DACs (N-70AE)
  • Výbava asynchronním USB DAC (až do 384 kHz/32-bit LPCM, 5.6 MHz DSD)
  • Texas Instruments TPA6120 sluchátkové zesilovač (N-70AE)
  • DIRECT režim pro co možná nejvěrnější reprodukci
  • Zpracování signálu Jitter-free (PQFA)
  • Hi-bit 32 zpracování signálu

Streamujte široké spektrum hudby pomocí Wi-fi, Bluetooth, Spotify Connect, Deezer  nebo vestavěného Chromcast.

Porovnat produkt