BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

NC-50DAB, CD/síťový přijímač nabízí poslech v hifi kvalitě s pomocí vašich reproduktorů


2016/09/20

Pioneer a Onkyo Europe s radostí představují NC-50DAB, kombinovaný CD/síťový přijímač „vše v jednom“. Novinka podporuje přehrávání různých zdrojů, včetně CD, Hi-Res souborů, LP desek díky vestavěnému předzesilovači a v neposlední řadě a to vše v hifi kvalitě očekávané u výrobku této kategorie.

Přijímač, kompletní výbavou a intuitivní ovládáním, nabízí možnost hraní vaší sbírky CD disků, souborů s vysokým rozlišením z domácího úložiště nebo připojeného HDD pomocí USB konektoru a dalších zdrojů. Je také vybavený DAB tunerem a digitálními i analogovými vstupy.
NC-50DAB je osazený Direct Energy zesilovačem, ve kterém jsou výkonové FET tranzistory použité jako zdroj a i díky tomu poskytuje přístroj přirozený dynamický pocit z poslechu. Dalšími možnostmi jak využít toto zařízení je podpora Google Část, Spotify Connect, Wifi a také BT pro snazší připojení mobilních telefonů atp. Můžete si užívat poslechu Google Play Music stejně jako na telefonu nebo PC, Tidal nebo Deezer v hi-res, při současném zobrazení přebalů alb na velkém 3,5“ displeji. Přístroj lze připojit do domácí sítě pomocí vestavěného Wifi rozhraní s podporou 5GHz i 2.4Ghz pásma, které zajistí spolehlivý a stabilní datový přenos a také vám otevírá možnost umístit NC-50DAB kam si jen budete přát, nezávisle na LAN připojení.
Do zadního USB konektoru je možné připojit HDD a přehrávat hudbu na něm uloženou. Podporuje současně i funkci Music server (nutný upgd.) a nahlížet na ně z dalších stejně vybavených zařízení.

Klíčové vlastnosti

1/Nabízí širokou škálu přehrávacích funkcí a propojovacích možností. NC-50DAB je vybavený schopností přehrávat Hi-res audio zdroje jako například FLAC 192kHz/24bit, DSD 11.2 MHz, přijímat DAB+ vysílání, připojit gramofon, hrát klasické CD.

2/Direct Energy Amplifer technologie v kombinaci s ESS DAC nabízí mimořádnou reprodukci hi-res souborů. Díky osazení tímto typem zesilovače nabízí vyrovnaný přirozený zvukový projev s bohatou dynamikou a rozsahem. DAC sekce je vybavená ESS SABRE32 Ultra DAC s podporou 192kHz/24bit a proto je hodnocená velmi vysoko z hlediska mimořádné kvality zpracování zvuku a zanedbatelným zkreslením napříč širokým spektrem frekvencí.

3/Streaming z mnoha zdrojů, SpotifyConnect, Google Cast, Wifi a BT. Prakticky žádná hudba nezůstane mimo dosah tohoto zařízení.

4/Velký přehledný LCD barevný displej zobrazuje přebaly alb, názvy skladeb a ostatní údaje během přehrávání. Můžete poslouchat a současně pohodlně sledovat odpovídající informace.

5/ Výbava WiFi s dvěma rozsahy (dual band) 5MHz(11a/n) a 2.4MHz(11b/g/n) činí přenos odolný vůči výpadkům a přerušení poslechu tedy nemůže ovlivnit váš pozitivní zážitek z poslechu.

6/ Podporuje tzv.Plug and play HDD připojení externích HDD včetně Hi-Res. 7/Podporuje Pioneer Remote App, intuitivní ovládací aplikaci s vylepšeným použitím. 8/Vlastnosti USB HDD připojení budou v budoucnu rozšířené o možnost přistupovat k datům uloženým na připojeném HDD i z jiných zařízení v téže síti.

Porovnat produkt