BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Loewe rozšiřuje rodinu televizorů řady bild 3


2017/09/19

Loewe představuje na veletrhu spotřební elektroniky IFA nové televizory řady bild 3. Nejzajímavější novinkou je OLED přístroj s úhlopříčkou 55". Tímto krokem dává opět najevo jednoznačné zaměření na tuto technologii v televizorech s úhlopříčkou o velikosti 55" a více. Loewe bild 3.55 se stane nejtenčím a zároveň nejlevnějším OLED televizorem Loewe při zachování výrazně minimalistického designu a rozlišení Ultra HD.

 Praha, 5. září 2017 – Loewe, německý výrobce televizorů s výraznými designovými prvky a oceňovaným precizním provedením, představuje na veletrhu IFA v Berlíně nové televizory řady bild 3. Jednou z nejzajímavějších novinek je OLED televizor Loewe bild 3.55 s úhlopříčkou 55", rozlišením Ultra HD a tloušťkou displeje neuvěřitelných 4,9 mm. Zobrazovací technologie OLED, která zásadně převyšuje kvalitou obrazu dnes stále nejrozšířenější obrazovky LCD, si tímto krokem razí cestu i do základních řad televizorů Loewe.

 

Pro instalaci do menších prostor jsou z řady bild 3 určeny televizory s úhlopříčkami 43" a 49" s inovovaným designem a zajímavými technickými vlastnostmi, využívající LCD technologii. Tyto varianty nahradí v následujících měsících dosavadní úhlopříčky 40" a 48". Pro vyznavače nahrávání se nově i v této modelové řadě bild 3 objeví varianty s integrovaným pevným diskem o kapacitě 1TB. Nový OLED zástupce řady bild 3 o úhlopříčce 55“ má ambice stát se hlavním televizorem domácnosti. Jeho výrazný design v precizním německém provedení je tradiční devizou všech výrobků Loewe.

OLED – skutečný rozdíl

Obrazovka OLED vytváří oproti dosavadním nejrozšířenějším technologiím fascinující čistý obraz s výjimečným barevným podáním. OLED používá organické diody vyzařující světlo. Každý obrazový bod je aktivní zdrojem světla, což umožnilo vynechat jakýkoli systém podsvícení celé obrazovky. Černé body nejsou aktivní, tedy nesvítí, a proto jsou skutečně černé. Díky unikátní obrazové technologii Dolby VisionTM produkuje i nová bild 3 OLED obraz s velmi vysokým dynamickým rozsahem (HDR), novou úrovní hloubky a obrovským barevným spektrem (široký barevný gamut). Tím je docílen skutečně autentický obraz v nejjemnějších odstínech i v rychle se pohybujících scénách.

Společnost BaSys, výhradní distributor produktů Loewe pro Českou republiku očekává, že nové televizory Loewe bild 3 se na náš trh dostanou během následujících měsíců tohoto roku.

--

O společnosti Loewe:

Společnost Loewe společně s dalšími německými výrobci dodala v roce 1939 na trh první televizní přijímač určený pro domácnosti.  Zakládá si na tom, že vývoj, výroba i celé zázemí společnosti je v Německu, konkrétně v německém městě Kronach. Základní myšlenkou vývoje po technologické stránce jsou špičkové užitné vlastnosti, dlouhá životnost a nízká spotřeba zařízení. Nadčasový design, modulární technologie, použití kvalitních materiálů, precizní zpracování a pravidelné aktualizace softwaru – to vše jsou základní pilíře všech vyráběných výrobků Loewe.

O společnosti BaSys:

Společnost BaSys je předním distributorem prémiové audio a video techniky se sídlem ve Švýcarsku a s distribučními společnostmi v několika zemích Evropy. Od roku 1990, kdy byla společnost založena, zastupuje světové značky, jako Pioneer, Bose, Loewe, Elac, Marantz, beyerdynamic, Neutrik, Bugera, Behringer, Monster, TC electronics, Midas, KlarkTeknik, Turbosound, Cordial, Rean.

Porovnat produkt