BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Loewe bild 9


2017/06/14

V londýně žijící kreativní ředitel Bodo Sperlein kombinoval při návrhu televizoru Loewe bild 9 něměckou pečlivost s britskou lehkostí, komplexitu s minimalismem, řemeslo s high-tech a toto rozkročení katapultuje Loewe bild 9 do zcela nové dimenze. To vše v kvalitě „Made in Germany“.

Návrhář se nechal inspirovat dvacátými léty minulého století, především Art Decem a vytvořil TV, která fascinuje svým zjevem a jeho lehkostí. Uvnitř je to ovšem TV přijímač schopný zobrazit brilantní obrázky a doslova výbuch barev. Intuitivní menu pak jen potvrzuje radost ze spolužití s tímto mimořádným televizním přijímačem.


Design: sofistikovaný a unikátní


„Elegantní, minimalistický a úžasně jiný. Teplé zlatavé odstíny vytvářejí harmonický kontrast s futuristickým plochým displejem. Zlatá symbolizuje sluneční paprsky, světlo, dokonalost a jistotu.“ Autor návrhu Loewe bild 9 Bodo Sperlein k tomu dále říká: „Loewe bild 9 vnímám jako šperk do interiéru.” Obě barevné varianty dokonale harmonizují s ultra plochým, jen 7mm silným displejem, slabším než většina smartphonů.

 

Zcela nová úroveň obrazové kvality.


OLED technologie využívá organické pixely s vlastní luminiscencí, díky kterým vytváří úplně novou úroveň kvality. Díky Dolby Vision™ nabízí Loewe bild 9 obraz s vysokým dynamickým rozsahem (HDR) s úžasnou hloubkou a barevným spektrem.


Zvuk:geniální a silný.


V okamžiku zapnutí televizoru se celý displej vysune vzhůru a odhalí výkonný soundbar. Svými 120W hudebního výkonu zprostředkuje šestice reproduktorů a čtvero pasivních basových zářičů na poměry plochého televizoru nepochopitelně hlasité a zvukově věrné představení.

Skvělý doplněk: reproduktory Loewe klang 9, které kombinují technologii sloupového reproduktoru  se subwooferem. S televizorem komunikují na principu bezdrátového rádiového přenosu.

Porovnat produkt