BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Evropská reprosoustava 2016 – 2017 Elac Debut F6


2016/08/19

Modelová řada Debut představuje v portfoliu Elacu skokovou změnu. Vznikla v Kalifornii, pod vedením renomovaného konstruktéra Andrew Jonese.

Elac Debut F6 je vlajková loď série Debut. Jedná se o 1m vysokou třípásmovou podlahovou reprosoustavu o hmotnosti 21kg. Osazena je jedním výškovým měničem s textilní kalotou a třemi shodnými středo basovými reproduktory o průměru 16cm s membránou utkanou z aramidových vlákem. Aramid je syntetický materiál používaný v leteckém průmyslu a v armádě (neprůstřelné vesty). Nejznámějším druhem aramidového vlákna je kevlar. Pohledem dovnitř zjistíme, že se vlastně jedná o dvě nezávislé reprosoustavy v jedné ozvučnici. Kabinet je totiž neprodyšně rozdělen přepážkou. Není snadné vyrobit hodně muziky za málo peněz. Konstruktér musí vědět, kde se dá ušetřit, aby zbytek zůstal plně funkční. A to se Andrew Jonesovi podařilo.

Debut F6 hrají s lehkostí, nezaškobrtnou ani v dynamicky vypjatých a komplexních hudebních pasážích. Na nic si nehrají, mají velkorysé proporce, zvuk je velmi zábavný a rozhodně nebudete mít problém s jejich cenou.

Porovnat produkt