BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose SoundLink Micro: Odolný plaváček


2018/02/12

Výrobce špičkových reprodukčních zařízení vyrukoval s nejmladším a také nejmenším členem rodiny SoundLink s přívlastkem Micro: Vejde se do dlaně a jde o ukázkového reprezentanta přenosných bezdrátových reproduktorů, od kterých se žádá kromě parádního zvuku i patřičná odolnost, neboť je určen outdoorovým aktivitám.

SoundLink Micro je obdařený pružným klipsem, který jej spolehlivě udrží na opasku, batohu či třeba řidítkách. Avšak kdyby snad přece jen upadl, měl by to bez větší újmy přežít – silikonové tělo a kompaktní konstrukce jej činí odolným vůči nárazům. Design mu přiřkl profil připomínající čtvereček se zaoblenými rohy, hrana měří necelý decimetr, tlustý je 3,5 cm a váží 290 g. Neohrozí jej ani písek a prach, ba nelekne se vody: výrobce jej navrhl tak, aby odolal úplnému ponoření do mýdlové, chlorované nebo i slané vody. Navrch mu nevadí ani extrémní teploty, ty horní pařivé, ani dolní mrazivé.

Zkušenosti s produkcí Bose napovídají, že výroky o nečekané hlasitosti, čistém přednesu a výrazných basech z miniaturních pasivních měničů nebudou jen marketingovou ukolébavkou. Vestavěný LiIon akumulátor dopřeje SoundLinku Micro až šest hodin poslechu. Sofistikované ovládání usnadňuje i mluvený hlas informující (anglicky) např. o stavu baterie a vykonávání základních funkcí. S přehrávačem se spojí přes Bluetooth, umí NFC a rozumí si rovněž s asistenty Google Assistant či Apple Siri. Zabudovaný mikrofon poslouží i jako hands-free pro spárovaný telefon. Vyrábí se ve třech barvách (čerň, půlnoční modř a oranžová) a prodává se od konce září za cca 3 290 Kč.

 

Zdroj: http://www.stereovideo.cz/2017/12/18/bose-soundlink-micro-odolny-plavacek/

Porovnat produkt