BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Bose představuje vaše příští BT sluchátka s vyhlášeným potlačením hluku.


2016/06/06

Bose je zavedený výrobce sluchátek s aktivním potlačením hluku. Klasické QuietComfort 25 a špuntová QC 20 jsou asi nejrozšířenější především pro svůj neoddiskutovatelný efekt. Jedním z důvodů takové úspěšnosti je také skutečnost, že Bose vlastní většinu patentů v této oblasti.

Společnost založená v Messachusetts uvádí dva nové modely: QuietComfort35 a QuietControl30. Tato sluchátka a jejich předchůdci jsou dnes vlastně zosobněním obchodních a technologických úspěchů spol. Bose. Od prního uvedení uběhlo několik let a svět smartphonů začíná koketovat s myšlenkou zrušení 3.5 mm jack konektorů, které využívala jak sluchátka tak i jejich zdroj. A tak není žádné velké překvapení, že Bose se rozhodla přezbrojit svá legendární sluchátka na BT.  

Sluchátka působí na první pohled jako velice kvalitně provedená, současně pohledná bez zbytečného pozlátka. Některým mohou připadat designově zralá, jiným zase nudná, naše dojmy jsou veskrze pozitivní, sluchátka využívají speciální plas plněný uhlíkovým vláknem pro maximální odolnost a nejnižší možnou váhu. Bose prostě nepřipouští kompromisy, mohli použít kov, nikdo by si nestěžoval, sluchátka by však při požadované odolnosti byla neúnosně těžká. Plast zase nesplňuje pevnostní parametry. I zde, na příkladu výběru materiálu je vidět absolutní oddanost funkčnosti a efektivitě, snaha bez ohledu na individuální požadavky nabídnout dokonalý výrobek.

Díky použitým materiálům působí sluchátka na hlavě lehce a komfortně, budoucnost ukáže, zda je používání nezačně nahlodávat. 

Pravděpodobně tou nejlepší vlastností, kterou nám přináší QC35 je možnost používat sluchátka skutečně kompletně bez kabelu, bateriový pack je vestavěn do sluchátkových mušlí a nijak tedy neomezuje. 

Bose uvádí výdrž baterií na cca 20 hodin, byž neuvádí zda s aktivní funkcí potlačení hluku.

Veškeré ovládcí prvky, zapínání, ovladač hlasitosti a tlačítko play/pause, jsou umístěné na pravé mušli a intuitivně dosažitelné.

 

Sluchátka můžete zakoupit v černém provedení nebo v bílém provedení

 

Porovnat produkt