BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

Beyerdynamic Amiron home


2017/03/07

beyerdynamic Amiron home: otevřená high-end sluchátka s pocitem živého vystoupení – dokonalé pro domácí reprodukci koncertů.

Heilbronn, Leden 2016: Tam, kde se hudba dotýká posluchače. Když vám běhá mráz po zádech a vůbec máte pocit, že nejste tam, kde jste. Koncertní sál nebo jazzový klub se zhmotní ve vaší hlavě a vy víte, že posloucháte nové Amiron Home od specialistů z Heilbronnu v Německu. 

Nástupce legendárních T90 využívá osvědčené a dále zlepšované technologie Tesla. Unikátní akustické řešení  reproduktorů dodávají všem top modelům jejich hravý charakter neutrální zabarvení.  A to není zdaleka jediné, co odborníci z beyerdynamic optimalizovali.   

Teplý, opojný zvuk s živou atmosférou.

Dodatečná vrstva tkaniny před vícevrstvým reproduktorem redukuje vysokofrekvenční resonance. Kvůli ještě lepšímu průběhu frekvenčního rozsahu jsou samotné akustické měniče zezadu zatlumené, zcela nový je materiál výplní náušníků, který znatelně zpřesní basové kmitočty. Reprodukce je díky tomu mimořádně nenásilná, uvolněná a disponuje obrovským prostorem živého vystoupení.

Amiron home představují zcela novou kapitolu v historii sluchátek Tesla. High-endový zvuk u sebe doma nebyl nikdy tak dostupný jako nyní. Ale je to celá suma součástek a materiálů, která v celku tvoří takový produkt jako právě sluchátka beyerdynamic Amiron Home.

 

Specifikace

Typ reproduktoru

Dynamic

   

Konstrukce

Otevřená

Frekvenční rozsah

5 - 40,000 Hz

Impedance

250 Ohms

   

Nominálníl SPL

102 dB (1 mW / 500 Hz)

   

T.H.D.

< 0.05 %

   

Konstrukce náušníku

Circumaural


Váha  (bez kabelu)


340 g


Kabel


3 m / oboustranný odpojitelný


Konektor


Zlacený mini stereo jack (3.5 mm) & 1/4" adaptér (6.35 mm)

 

 

Porovnat produkt