BaSys.cz BaSys.cz BaSys.cz

Pro Audio

Na ven

Na doma

Do auta
Témata Zavřít X

BaSys News alive!


2018/09/14

V novém formátu pátečních mikrozpráv ze světa krásné spotřební elektroniky vám servírujeme to, co  nás v tomto týdnu zaujalo a překvapilo...A bez odkladů do toho!

 

 

beyerdynamic přichází s revolucí jak ve svém sortimentu, tak i prezentaci značky. Nové modely plochých špuntových sluchátek Byrd jsou k dispozici v provedení s kabelem (Beat Byrd, Soul Byrd) i bez něho (Blue Byrd, Blue Byrd ANC), sortiment velkých uzavřených sluchátek obohatí designově zcela ne-beyerdynamická Lagoon ANC, disponující nejen vyspělým BT přenosem, ale i aktivním potlačením oolního zvuku. Nové logo společnosti beyerdynamic pak jasně ukazuje na orientaci do budoucnosti, na mladé lidi a moderní trendy.   

Logo

Společnost Onkyo & Pioneer GmbH přechází v rámci evropské distribuce pod křídla spol. AQIPA GmbH, která už distribuuje B&O Play, Case Logic, Focal, Jabra, Jays JBL, Naim, Marshall... Naše značky tedy budou jistě v dobré společnosti.

 

 

Elac chystá vyjímečnou prezentaci novinek v unikátních prostorách Audio Ego, podrobnosti naleznete zde, v krátkosti můžeme upozornit na možnost poslechu zcela nového modelu řady Concentro M, bratra k již dříve představenému modelu Concentro. Uvidíte i nový gramofon, můžete ho dokonce i vyhrát, ochutnáte kávu od znalců a vůbec se vám tam bude líbit.

 

Výsledek obrázku pro audioego 

Pioneer Car avizoval uvedení nového zařízení pod názvem Smartphone receiver, které plně spolupracuje s vaším smartphonem a nabízí fyzická tlačítka pro konkrétní funkce, popsat to slovy asi není úplně výstižné takže, we are livin´in the future!



Porovnat produkt